tiistai 11. tammikuuta 2022

Talvi tuonne maalishuhtikuulle saakka on hyvä aika kaataa pihasta ja tienvarsilta puita. Käteisellä edetään kohteissa kun on arvioitu yksittäiselle kaadolle hinta

Yllä video mätätyvisen oksistaan naapuripuihin jääneen konkelopuun kaadosta, muurahaisten paetessa munakotelot suissaan. Alla kuva puunkaadon jälkeen:

Vuodenaikojen mukaan kaadetaan erilaisissa olosuhteissa pihapuita, tienvarsipuita jne. Lämpötilat yleensä: +33 - 10 välillä.
Talvi tuonne maalishuhtikuulle saakka on hyvä aika kaataa pihasta ja tienvarsilta puita. Käteisellä edetään kohteissa.

Pihakoivujen kaadot Teisko Tampere Kangasala Käteisellä edetään Talonmiespalvelu@gmail.comKäykää ajoissa pankissa tmv:ssa: Varatkaa riittävästi sopimuksen mukaan seteleitä, kun on arvioitu yksittäiselle kaadolle hinta per puunkaato, niin homma käynnistyy kun on maksettu kaato. 
Vaarallinen lahomätä tyvestä osin kelo kuolleita oksia koivu parityönä nurin Puunkaatopalvelu Tampere 044-3380291 whatsup


Kuitti tilaussähköpostiiinne. Ei ole enää hevoskisoissakaan "Vekseliä". Makkaraksi sekin taidettiin laittaa, jollei hevosten vanhainkotiin ;).

Pihapuiden kaadot karsinnat paloittelut pihakoivujen kaadot Teisko Tampere Kangasala Lempäälä Talonmiespalvelu@gmail.com Puunkaato Tampereelta pic8


Karsinta etenee 50€+alv alkava tunti kuten pätkintäkin. 50€ on tuo työkalukorvaus per kerta. (Jos tehdään alvittoman lukuun niin silloin ilman alvia)

Routainen maa ja lumi ehkäisee pihalle aiheutuvia vaurioita puun kaatuessa. 


Yhteys ensisijassa sähköpostilla Talonmiespalvelu@gmail.com + toki jos opastusta tarvitaan kohteeseen hyvä olla puhelin 044-3380291 whatsup.

Myös  erilaiset rantapuiden kaadot, sekä saarikohteet kannattaa hoitaa talvella vesistöjen ollessa jäässä.

Erilaiset pensasaidat puurykelmät niiden lyhennykset leikkaukset.
 
Ohessa kuvia toukokuulta 2021 tuija-aidan lyhennyksestä harvennuksesta ja lyhentämisestä:Tuija-aidan lyhennys ja sivustojen leikkaukset Nokia Tampere Lempäälä Kangasala Ylöjärvi etc käteisellä edetään kohteissa:Lopputuotoksena jonkin verran poisvietävää jollei ole haketinta.

Tuija-aidan leikkauksista jää kaatopaikalle vietävää jollei ole haketinta millä hoitaisi heti Talonmiespalvelu@gmail.com 044-3380291 whatsup


Itselläni on Stihlin oheiseen sopiva haketin:

Stihl 460 hakettimesta suhahtaa läpi ranteenpaksuisetkin rungot ja oksat. Joten jos siltä osin tarvetta niin otan sellaisen mukaan kohteisiin.


Harkinnassa maaliskuulla hommata oheinen uudenaikaisin saha isojen puiden kaatoihin ja pätkintään.
--------------
--------------
Pihapuiden kaadot Tampere Pirkkala Lempäälä Ylöjärvi Nokia Kangasala Akaa Pirkanmaa, käteisellä edetään kohteissa. Kotitalousvähennysoikeus töistäni.
----------------------------

Puutarhajyrsimellä hoituu pihojen kasvimaiden nurmikoiden uudistamiset https://Puutarhajyrsinta.blogspot.com Katso blogista ja alta olevalta videolta paremmin.

--------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti