tiistai 26. maaliskuuta 2019

Pihapuiden kaadot Pirkanmaa Tampere talousalueilla: Pihapuun kaato, pihapuiden kaadot moottorisahalla stalpen kaadonsuuntaaja, lompakkotalja, 20 m teräsvaijeri tai kaatosaksilla


Pihapuiden kaadot isojen pensasaitojen alasleikkaukset Pirkanmaa Tampere talousalueilla: Pihapuun kaato, pihapuiden kaadot moottorisahalla stalpen kaadonsuuntaaja, lompakkotalja, 20 m teräsvaijeri tai kaatosaksilla tai jopa nostolava apuna. 

Yhteistyö on voimaa aina asiakkaidenkin kanssa niin puiden kaadossa kuin puunkaadon taltioinnissa :)

Tiedustelut / tilaukset ensisijassa sähköpostilla Talonmiespalvelu@gmail.com
Toki jos on aikaa luritella puolin ja toisin, niin saattaa olla mahdollista että kuulen puhelinäänen 044-3380291, vaan en kun teen konetyötä.

 Kaatosaksipaketti, teleskooppivarrella 8 metriin saakka

Uskollinen stalpen kaadonsuuntaaja oiva apu puiden kaadoissa. Hankittu Uittokaluste Nekalasta Tampereelta, samoin kuin liki kaikki muukin piha- ja puutarhakalusto:

-------------------
https://pihapuiden-kaadot-pirkanmaa.blogspot.com/
---------------------------


Tietoja minusta

Oma valokuva

Puutarhapalveluja pihatöitä puutarhaanne mummoista nuorikoihin lapsiperheisiin taloyhtiöihin

Ajankohtaista keväisin ja syksyisin pihapuiden kaadot, pensasaitojen alasleikkaukset esim syreeniaitojen ja orapihlaja-aitojen lyhentämiset / alasleikkaukset ymv:t
http://syreenipensaiden-leikkaus.blogspot.fi/

Puutarhapalveluiden tiedustelut ja tilaukset  talonmiespalvelu@gmail.com

Vuosien varrella on tullut markkinoitua eri sivustojen kautta ja eri sähköpostien kautta, siksi tarkistelen edelleen paria sähköpostia erityisesti pihatöitä koskien:
Talonmiespalvelu@gmail.com on sellainen jota varmaan moni hahmottaa erilailla kuin puutarhapalvelua@gmail.com vaikka monasti asiat ovat samoja pihapalveluita ja puutarhahoitoa
Kenties vain on kesäisempään aikaan mukavampi lukea kukkeampaa sähköpostia ;)?

Puhelin ja tekstari: 044-3380291 vastaan paraiten illasta klo 19-21, tekstarit luen kyllä ja voin ääritilassa vastata että tarkemmin e-mailitse, kiitos. Palvelu onnistuu monasti joko samalla viikolla tai seuraavalla.

Yleensä enintään muutaman päivän matkoilla joten riittänee teille lohdutukseksi tieto varmaan puutarha- ja pihapalveluihin tekstarivastaus: "Palataan asiaan tarkemmin paremmin esim. 2-3 pv päästä sähköpostilla, nyt matkalla". Joten ottakaa yhteyttä tämän / ensi viikon asioista mielellään ajoissa jo eilen / tänään. 
Toki suurimman osan vuotta olen tavoitettavissa välittömästi ja saatan vastata hyvinkin nopeasti sähköpostiinne joko aamusta tai illasta.

http://pensasaitojen-leikkausta.blogspot.fi/  sireeni- ja orapihlojen leikkausten aika - Ottakaa yhteyttä sähköpostilla talonmiespalvelu@gmail.com tai puutarhapalvelua@gmail.com


Sireeniaitojen, orapihlaja-aitojen etc leikkauksia, jopa alas asti



Vain blogien ylläpito puutarhapalveluja@gmail.com


--------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti